OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

ROCHE Accu-Chek Instant tesztcsík 50db

ROCHE Accu-Chek Instant tesztcsík 50db
ROCHE Accu-Chek Instant tesztcsík 50db

Az Accu-Chek Instant vércukormérővel használt Accu-Chek Instant tesztcsíkok a glükózszint mennyiségi mérésére az ujjbegyből, a tenyérből, az alkarból és a felkarból levett friss kapilláris teljes vérben, valamint segédeszközként a glikémiás kontroll hatékonyságának nyomon követésére szolgálnak.

Az Accu‑Chek Instant vércukormérővel használt Accu-Chek Instant tesztcsíkok a cukorbetegek által otthoni körülmények között végzett in vitro diagnosztikai használatra szolgálnak. 


Az Accu‑Chek Instant vércukormérővel használt Accu-Chek Instant tesztcsíkok az egészségügyi szakszemélyzet által klinikai körülmények között végzett in vitro diagnosztikai használatra szolgálnak.


Vénás, artériás vér és újszülöttek vérének vércukormérését kizárólag egészségügyi szakszemélyzet végezheti.


A rendszer nem használható a cukorbetegség diagnosztizálására, sem újszülöttek köldökzsinórból származó vérmintáinak vizsgálatára.  


Elállási jog :
A termék higiéniai termék, így a 14 napos elállás keretében csak akkor tudjuk visszavenni, ha a terméket nem használták és nem távolították el róla a védőfóliát.
EP kártya :
EP kártyára is vásárolható!
Raktárkészlet :
Raktáron
További adatok
3 820 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke: 28 Ft
Adatok
Cikkszám
RC10-ACCUINST-TCS50
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!