Napi tippünk!

A gyönyörű bőr eléréséhez elengedhetetlen a természetes pH 5.5 érték biztosítása. Bizonyítást nyert, hogy lúgos bőr esetén, (ahol a pH-egyensúly túl magas), korábban megjelentek a finom ráncok és a szarkalábak, mint savas bőr esetén (ahol a pH érték egyensúlyban van). Ezért különösen fontos, hogy olyan bőrápoló termékeket használjunk, ahol az pH 5.5 érték garantált.

Tudjon meg többet!

Érzékeny, száraz, ekcémás a bőre?

Itt a megoldás – Sebamed pH 5.5 felnőtt termékcsalád!

Minden, ami az érzékeny bőrnek jár!

 

A Sebamed pH 5.5 bőrápoló termékcsalád:

- pH 5.5 értéke stabilizálja a bőr védő-savköpenyét

- 100%-ban szappan-, lúg- és irritációmentes
- ekcéma és atópiás dermatitis esetén különösen ajánlott
- nyugtató hatása tesztekkel igazolt

Iratkozzon fel hírlevelünkre

OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Terméktulajdonságok


VivaDiagTM SARS-CoV-2 Ag Rapid Antigén gyorsteszt 25db

VivaDiagTM SARS-CoV-2 Ag Rapid Antigén gyorsteszt 25db
 • VivaDiagTM SARS-CoV-2 Ag Rapid Antigén gyorsteszt 25db
99 750 Ft
Felhívás:
A tesztek személyes átvételére maximum 3 nap áll rendelkezésre, ezt követően a rendelést automatikusan töröljük.
OGYÉI hatósági bizonyítvány:
54600-3/2020
Teszt egységára:
3 990,- bruttó (5% ÁFA-t tartalmaz)
Elállási jog:
A termék egészségvédelmi/higiéniai termék, az átadást követően nem küldhető vissza. A termékre a 14 napos elállási jog nem vonatkozik.
EP kártya:
EP kártyára nem vásárolható!
Raktárkészlet:
Raktáron

VivaDiagTM SARS-CoV-2 Ag Rapid Antigén Gyorsteszt 

Új, egy lépéses, könnyen, gyorsan (15 perc alatt) elvégezhető VivaDiagTM SARS-CoV-2 Rapid Antigén Gyorsteszt, mely a Covid19 vírussal történő megfertőződést követően akár már 2-3 nap alatt kimutathatja a vírus jelenlétét a szervezetben.

 

A VivaDiagTM SARS-CoV-2 Rapid Antigén Gyorsteszt a nukleokapszid fehérje-antigén SARS-CoV-2-ből történő gyors, kvalitatív kimutatására szolgál orrból/száj-és garatüregből/orr-és garatüregből történő mintavétellel.

 

A PCR vizsgálatoknál kevésbé érzékeny, viszont gyorsabb, költséghatékonyabb és könnyebb vele külső helyszínen tesztelni az egészségügyi szakdolgozóknak (pl. cégek, irodák, termelőüzemek esetében). Hasonlóan a PCR vizsgálatokhoz, a fertőzés kezdeti szakaszát detektálja.


FIGYELEM

A teszt kizárólag in vitro (laboratóriumi körülmények közötti) és csak professzionális használatra szolgál. Klinikai laboratóriumok és egészségügyi szakemberek számára készült, helyben végzett vizsgálatokhoz ajánlott, nem otthoni tesztelésre!

A termékre csak és kizárólag céges megrendeléseket fogadunk el(egyéni vállalkozó háziorvosok., foglalkozás-egészségügyi orvosok, jogi személyek, magánlaboratóriumok).

Használatkor vagy a dobozban található kontrollfolyadékból vagy az előretöltött fiolákból kell a kontrollfolyadékot a kémcsőbe tölteni.A készlet tartalma:

 • 1 db kontroll folyadék / 25 db zárt fiola (300 μL kimért kontrollfolyadékkal töltött)
 • 25 db tesztkazetta
 • 25 db kémcső
 • 25 db kémcsőzáró kupak
 • 25 db steril mintavevő pálca
 • 1 db kémcsőtartó állvány
 • Használati utasítás

Engedélyek és minősítések:

A VivaDiagTM SARS-CoV-2 Rapid Antigén Gyorsteszt minőségét és megbízhatóságát, az erre hivatott legmagasabb szintű nemzetközi szervezetek ellenőrizték. Az általunk forgalmazott termék rendelkezik a gyártó ISO tanúsítványával, Európai Uniós termékértékesítési tanúsítvánnyal, a termék CE-jelölési tanúsítvánnyal és OGYÉI hatósági bizonyítvánnyal is, melyet itt tekinthet meg:

 

OGYÉI hatósági bizonyítvány:

Ügyiratszám: OGYÉI/54600-3/2020

Nyilvántartási szám: HU/CA01/54600/20Érzékenység és specificitás

 • Cikkszám
  VC-D0525-AG
Webáruház készítés