Napi tippünk!

A gyönyörű bőr eléréséhez elengedhetetlen a természetes pH 5.5 érték biztosítása. Bizonyítást nyert, hogy lúgos bőr esetén, (ahol a pH-egyensúly túl magas), korábban megjelentek a finom ráncok és a szarkalábak, mint savas bőr esetén (ahol a pH érték egyensúlyban van). Ezért különösen fontos, hogy olyan bőrápoló termékeket használjunk, ahol az pH 5.5 érték garantált.

Tudjon meg többet!

Érzékeny, száraz, ekcémás a bőre?

Itt a megoldás – Sebamed pH 5.5 felnőtt termékcsalád!

Minden, ami az érzékeny bőrnek jár!

 

A Sebamed pH 5.5 bőrápoló termékcsalád:

- pH 5.5 értéke stabilizálja a bőr védő-savköpenyét

- 100%-ban szappan-, lúg- és irritációmentes
- ekcéma és atópiás dermatitis esetén különösen ajánlott
- nyugtató hatása tesztekkel igazolt

Sebamed felnőtt termékcsalád

Fő kategória >Sebamed pH 5.5 bőrápoló termékek >Sebamed felnőtt termékcsalád

pH 5.5 bőrápoló termékek

 

100%-ban szappan-, lúg- és irritációmentes | pH 5.5 értéke stabilizálja a bőr védő-savköpenyét | ekcéma és dermatitis esetén ajánlott | nyugtató hatása tesztekkel igazolt


 

Sebamed fenőtt termékcsalád


A bőrápolás tudománya! A Sebamed bőrápoló termékek garantált pH 5.5 értékkel támogatják a bőr természetes védelmét, optimális sav-bázis egyensúlyának fenntartását. A bőrgyógyászok által klinikailag tesztelt termékek mindegyike 100%-ban szappan-, lúg- és irritációmentes. A széles termékpaletta minden bőrtípus számára optimális védelmet kínál. A természetes pH 5.5 értékkel rendelkező exkluzív, prémium kategóriás arckrémek, kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett természetes dezodorok és tusfürdők, ekcéma és dermatitis esetén különösen ajánlottak..


3 termék
Arcápolók
4 termék
Dezodorok
3 termék
Hajápolók
2 termék
Napvédők
1 termék
Testápolók

Webáruház készítés