OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Mérte ma már vérnyomását?

VivaDiagTM SARS-CoV-2 Ag Rapid Antigén gyorsteszt 5db

VivaDiagTM SARS-CoV-2 Ag Rapid Antigén gyorsteszt 5db
VivaDiagTM SARS-CoV-2 Ag Rapid Antigén gyorsteszt 5db
VivaDiagTM SARS-CoV-2 Ag Rapid Antigén gyorsteszt 5db
VivaDiagTM SARS-CoV-2 Ag Rapid Antigén gyorsteszt 5db

VivaDiagTM SARS-CoV-2 Ag Rapid Antigén gyorsteszt 5db

Felhívás :
A tesztek személyes átvételére maximum 3 nap áll rendelkezésre, ezt követően a rendelést automatikusan töröljük.
OGYÉI hatósági bizonyítvány :
54600-3/2020
Teszt egységára :
4 280,- bruttó (5% ÁFA-t tartalmaz)
Elállási jog :
A termék egészségvédelmi/higiéniai termék, az átadást követően nem küldhető vissza. A termékre a 14 napos elállási jog nem vonatkozik.
EP kártya :
EP kártyára nem vásárolható!
Raktárkészlet :
Raktáron
További adatok
21 400 Ft
Részletek

VivaDiagTM SARS-CoV-2 Ag Rapid Antigén Gyorsteszt 5db 

Új, egy lépéses, könnyen, gyorsan (15 perc alatt) elvégezhető VivaDiagTM SARS-CoV-2 Rapid Antigén Gyorsteszt, mely a Covid19 vírussal történő megfertőződést követően akár már 2-3 nap alatt kimutathatja a vírus jelenlétét a szervezetben.

 

A VivaDiagTM SARS-CoV-2 Rapid Antigén Gyorsteszt a nukleokapszid fehérje-antigén SARS-CoV-2-ből történő gyors, kvalitatív kimutatására szolgál orrból/száj-és garatüregből/orr-és garatüregből történő mintavétellel.

 

A PCR vizsgálatoknál kevésbé érzékeny, viszont gyorsabb, költséghatékonyabb és könnyebb vele külső helyszínen tesztelni az egészségügyi szakdolgozóknak (pl. cégek, irodák, termelőüzemek esetében). Hasonlóan a PCR vizsgálatokhoz, a fertőzés kezdeti szakaszát detektálja.


FIGYELEM

A teszt kizárólag in vitro (laboratóriumi körülmények közötti) és csak professzionális használatra szolgál. Klinikai laboratóriumok és egészségügyi szakemberek számára készült, helyben végzett vizsgálatokhoz ajánlott, nem otthoni tesztelésre!

A termékre csak és kizárólag céges megrendeléseket fogadunk el(egyéni vállalkozó háziorvosok, foglalkozás-egészségügyi orvosok, jogi személyek, magánlaboratóriumok).

Használatkor vagy a dobozban található kontrollfolyadékból vagy az előretöltött fiolákból kell a kontrollfolyadékot a kémcsőbe tölteni.

A készlet tartalma:

  • 5 db tesztkazetta
  • 5 db zárt fiola (300 μL kimért kontrollfolyadékkal töltött)
  • 5 db kémcső
  • 5 db kémcsőzáró kupak
  • 5 db steril mintavevő pálca

 

Engedélyek és minősítések: 

A VivaDiagTM SARS-CoV-2 Rapid Antigén Gyorsteszt minőségét és megbízhatóságát, az erre hivatott legmagasabb szintű nemzetközi szervezetek ellenőrizték. Az általunk forgalmazott termék rendelkezik a gyártó ISO tanúsítványával, Európai Uniós termékértékesítési tanúsítvánnyal, a termék CE-jelölési tanúsítvánnyal és OGYÉI hatósági bizonyítvánnyal is, melyet itt tekinthet meg:

 

OGYÉI hatósági bizonyítvány: 

Ügyiratszám: OGYÉI/54600-3/2020

Nyilvántartási szám: HU/CA01/54600/20


Érzékenység és specificitás:Adatok
Cikkszám
VC-D0505-AG
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!