Napi tippünk!

A gyönyörű bőr eléréséhez elengedhetetlen a természetes pH 5.5 érték biztosítása. Bizonyítást nyert, hogy lúgos bőr esetén, (ahol a pH-egyensúly túl magas), korábban megjelentek a finom ráncok és a szarkalábak, mint savas bőr esetén (ahol a pH érték egyensúlyban van). Ezért különösen fontos, hogy olyan bőrápoló termékeket használjunk, ahol az pH 5.5 érték garantált.

Tudjon meg többet!

Érzékeny, száraz, ekcémás a bőre?

Itt a megoldás – Sebamed pH 5.5 felnőtt termékcsalád!

Minden, ami az érzékeny bőrnek jár!

 

A Sebamed pH 5.5 bőrápoló termékcsalád:

- pH 5.5 értéke stabilizálja a bőr védő-savköpenyét

- 100%-ban szappan-, lúg- és irritációmentes
- ekcéma és atópiás dermatitis esetén különösen ajánlott
- nyugtató hatása tesztekkel igazolt

Iratkozzon fel hírlevelünkre

OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Terméktulajdonságok


VivaDiagTM SARS-CoV-2 IgM/IgG szerológiai gyorsteszt 40db

ÚJ
VivaDiagTM SARS-CoV-2 IgM/IgG szerológiai gyorsteszt 40db
159 600 Ft
Felhívás:
A tesztek személyes átvételére maximum 3 nap áll rendelkezésre, ezt követően a rendelést automatikusan töröljük.
OGYÉI hatósági bizonyítvány:
68485-4/2020
Teszt egységára:
3 990,- bruttó (5% ÁFA-t tartalmaz)
Elállási jog:
A termék egészségvédelmi/higiéniai termék, az átadást követően nem küldhető vissza. A termékre a 14 napos elállási jog nem vonatkozik.
EP kártya:
EP kártyára nem vásárolható!
Raktárkészlet:
Raktáron

VivaDiagTM SARS-CoV-2 Ag IgM/IgG szerológiai (antitest) gyorsteszt – 40 db

 

 

Új, könnyen, gyorsan (15 perc alatt) elvégezhető VivaDiagTM SARS-CoV-2 IgM/IgG Gyorsteszt, amely lehetővé teszi az IgM és IgG antitesteknek a SARS-CoV-2-ből történő kvalitatív észlelését, emberi teljes vér (ujjbegy/vénás), szérum, illetve plazmamintából. A teszt szerológiai mintavételi technológián alapul.

 

A PCR vizsgálatoknál kevésbé érzékeny, viszont gyorsabb, költséghatékonyabb és könnyebb vele külső helyszínen tesztelni az egészségügyi szakdolgozóknak (pl. cégek, irodák, termelőüzemek esetében). Hasonlóan a PCR vizsgálatokhoz, a fertőzés kezdeti szakaszát detektálja.

 

FIGYELEM:

 

A teszt kizárólag in vitro (laboratóriumi körülmények közötti) és csak professzionális használatra szolgál. Klinikai laboratóriumok és egészségügyi szakemberek számára készült, helyben végzett vizsgálatokhoz ajánlott, nem otthoni tesztelésre!

A termékre csak és kizárólag céges megrendeléseket fogadunk el(egyéni vállalkozó háziorvosok, foglalkozás-egészségügyi orvosok, jogi személyek, magánlaboratóriumok).

 

 

A készlet tartalma:

 

 • 40 db tesztkazetta
 • 2 db kontrollfolyadék
 • 40 db pipetta
 • 40 db vérvételi lándzsa
 • használati utasítás

 

 

 

Tesztelési eljárás:

A tesztelés előtt hagyja, hogy a teszteszközök és a kivonat 15-30 ° C hőmérsékletre kerüljenek. 1. Vegye ki a tesztet a lezárt fóliatasakból, helyezze tiszta és vízszintes felületre. 2. Csepegtessen 10 μL teljes vért (ujjbegy / vénás), szérumot vagy plazmát a tesztkazettákra. 3. Csepegtessen 2 csepp (kb.60-80 μL) kontrollfolyadékot a tesztkazettákra. 4. 15 perc elteltével olvassa le a teszteredményt. 20 perc elteltével már ne olvassa le a teszteredményt. Figyelmeztetés: Óvatosan kezelje a kivonatokat úgy, hogy ne kerüljön a szembe vagy a bőrre. Ha a szembe vagy a bőrre kerül, alaposan mossa le vízzel.

 

 

AZ EREDMÉNYEK KIÉRTÉKELÉSE:

Pozitív eredmények: Pozitív SARS-CoV-2 IgM antitest: A membránon a kontroll csík mellett az IgM antitest elszíneződik, az IgG antitest nem. Pozitív SARS-CoV-2 IgG antitest: A membránon a kontroll csík mellett az IgG antitest elszíneződik, az IgM antitest nem. Pozitív SARS-CoV-2 IgM és IgG antitestek: Mindhárom csík megjelenik, a kontrollcsík, az IgM és az IgG antitestek is. 2. Negatív eredmény: 3. Csak a kontrollcsík jelenik meg, az IgM vagy IgG antitestek nem jelennek. Ez azt jelzi, hogy a teszt eredménye negatív mind a SARS-CoV-2 IgM, mind az IgG antitestek esetében. 4. Érvénytelen eredmény: Érvénytelen az eredmény, ha a kontrollcsík nem jelenik meg (C), attól függetlenül is, hogy az IgM és IgG megjelenik-e vagy sem. Ez esetben gyűjtsön be új mintát, és teszteljen újra egy új tesztkészülékkel.

 

KLINIKAI ÉRZÉKENYSÉG/KLINIKAI SPECIFICITÁS:

A VivaDiagTM SARS-CoV-2 IgM / IgG gyorstesztet 200 negatív és 150 pozitív minta felhasználásával értékelték az alábbiak szerint:

 

Relatív specificitás: 100% Relatív specificitás (A tünetek megjelenése: 4-10 nap, IgM & IgG): 81.3% Relatív specificitás (A tünetek megjelenése: 11-24 nap, IgM & IgG): 97.1% Pontosság (A tünetek megjelenése: 4-10 nap, IgM & IgG): 94.6% Pontosság (A tünetek megjelenése: 11-24 nap, IgM & IgG): 99.3% Teljes pontosság: 95.1%

 

 

Engedélyek és minősítések:

 

A VivaDiagTM SARS-CoV-2 IgM/IgG Gyorsteszt minőségét és megbízhatóságát, az erre hivatott legmagasabb szintű nemzetközi szervezetek ellenőrizték. Az általunk forgalmazott termék rendelkezik a gyártó ISO tanúsítványával, Európai Uniós termékértékesítési tanúsítvánnyal, a termék CE-jelölési tanúsítvánnyal és OGYÉI hatósági bizonyítvánnyal is.

 

OGYÉI hatósági bizonyítvány:

 

Ügyiratszám: OGYÉI/68485-4/2020

Nyilvántartási szám: HU/CA01/68485/20

 • Cikkszám
  VC-D1040
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés