OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog

6 TIPP AZ EKG MÉRÉSHEZ

2017.08.23 11:35

 

Akut szívprobléma bárhol, bármikor előfordulhat és orvosa nem biztos, hogy a közelben lesz. Azt viszont tudni szeretné, hogy mi történt, mert ez segíthet a komoly problémák diagnosztizálásában és a gyógykezelés felügyeletében, de egy nagy EKG monitort nem hordozhatunk magunkkal.

A HeartScan HCG-801 mobil EKG készülék előzetes orvosi konzultációt követően használható. A vezeték nélküli működés és a közvetlen képernyős kijelzés lehetővé teszi a páciens állapotának gyors felmérését.

Helyes EKG mérés eléréséhez nagyon fontos, hogy megfelelően végezze a mérést. Az első mérés elvégzése előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást, és minden mérés alkalmával tartsa be az alábbiakat.

 

1. Ügyeljen arra, hogy az elektródák közvetlenül érintkezzenek a bőrével.

2. Ha a keze vagy a bőre száraz, törölje meg egy nedves törülközővel, hogy kicsit nedvesek legyenek.

3. Ha az elektródák piszkosak, alkoholba mártott puha ruhával vagy pamutvattával töröljön le minden szennyeződést. Ne használjon túl sok alkoholt az elektródák tisztítása közben éd csak az elektródákat törölje le alkohollal, más részeket ne.

4. Mérés közben ne mozogjon. Ha mérés közben mozog, beszél, köhög vagy tüsszent, az befolyásolja a mérési eredményeket.

5. Ha mérés közben az ujja vagy a karja rossz helyen van, az eredmények megbízhatatlanok lehetnek.

6. Mérés után fertőtlenítse az elektródákat: törölje le puha anyagba vagy pamutvattába mártott alkohollal. Ha nem fertőtleníti az elektródákat, fennáll a bőrbetegségek kockázata.