OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

VENTA


Hosszútávon üzembiztos!

A német VENTA cég több mint egy vállalat – egy márka, amely már 35 éve tisztább levegőt garantál prémium minőségű termékeivel. Miközben sok versenytárs Ázsiában állíttatja elő termékeit, a VENTA termékek 100%-ban Németországban készülnek. Ennek ellenére nem csak egész Európában, de Koreában, Japánban és Kínában, valamint az Egyesült Államokban és Mexikóban is forgalmazzák a VENTA termékeket.

Légmosó és párásító készülékei forradalmian új, a világon egyedülálló szűrőbetét nélküli technológiával készülnek. Nem kell mindig cserebetétet venni, mert a szűrő szerepét a víz tölti be. A VENTA a megoldás az otthoni tiszta levegőre, allergiás, asztmás, kruppos betegeknek és egészségeseknek egyaránt.

Tisztítsa meg levegőjét a virágportól, a portól, az állatszőrtől, a kellemetlen szagoktól, a baktériumoktól és a kórokozóktól!

Az eredeti Venta légmosó technológia mindezt kimossa a levegőből, megköti a tartály alján, és csak tiszta vizet párologtat a helyiség levegőjének optimális párásításához. Óvja meg magát és családját a meghűléstől és az influenzától. Erősítse immunrendszerét tisztára mosott levegővel alvás közben. A baktériumoknak semmi esélyük a Ventával szemben. Az optimálisan megtisztított levegőben családtagjai és munkatársai jóval nehezebben fertőződhetnek meg. A megfelelően nedves orrnyálkahártyának
köszönhetően szabadon lélegezhet.

Tisztítsa meg levegőjét a virágportól

Sok ügyfelünk újra és újra megerősíti, hogy a Venta jelentősen megkönnyítette az életét, és gyakran jóval kevesebb gyógyszert kell szedniük vagy már egyáltalán nincs is szükségük rá. Aludjon éjjelente tisztára mosott levegőben, és teste ellenállóbb lesz a napközbeni kihívásokkal szemben.