OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Elérhetőségek

A cég központjában mintaterem, vevőszolgálat és minőségbiztosított szerviz működik, ahol az EU orvostechnikai készülékekre vonatkozó szabvány szerinti készülék javítás, kalibrálás és hitelesítés történik.

 

Elérhetőségeink:

Cím: 1037 Budapest, Kunigunda útja 60. (Portával szemben az első épület, földszint)

Vevőszolgálat: +36-1-453-7113, +36-1-453-7111

Szerviz: +36-1-453-7123

Email: vevoszolgalat@promedtron.hu

Árajánlatot jogi személyek az info@promedtron.hu email címen kérhetnek.

Nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök: 08:30 - 16:30

Péntek: 08:30 - 16:00


Megközelítés tömegközlekedéssel:

  • 118-as busz (Kunigunda útja megálló)
  • Szentendrei HÉV (Kaszásdűlő megálló)
  • 1-es villamos (Bécsi út megálló)

 

Professzionális, otthoni egészségvédelem

Webáruházunk a legkorszerűbb, élenjáró nemzetközi és hazai diagnosztikai és egészségmegőrző, egészségvédelmi eszközök, berendezések, valamint eljárások forgalmazására szakosodott.

Cégünk egészségügyi szolgáltatás végzésére jogosít, minősített működési engedéllyel rendelkezik.

Cégfilozófiánk

Az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése és kezelése nem csak az egyén, hanem a társadalom számára is fontos. Ezért egyre nagyobb hangsúly helyeződik a prevencióra, illetve ezzel összefüggésben az egyén egészségügyi állapotának folyamatos monitorozására és megőrzésére. A lakosság egészségi állapotának romlása, egyes betegségek előfordulásának ugrásszerű emelkedése megnöveli az igényt a korszerű, minőségbiztosított szervizháttérrel rendelkező, megbízható orvostechnikai műszerek, egészségvédelmi eszközök iránt. Társaságunk arra törekszik, hogy a legkorszerűbb, élenjáró nemzetközi és hazai diagnosztikai és egészségmegőrző berendezések, valamint eljárások beépüljenek cégünk tevékenységébe, termékpalettájába.

 

A cég központjában mintaterem, vevőszolgálat és minőségbiztosított szerviz működik, ahol az EU orvostechnikai készülékekre vonatkozó szabvány szerinti készülék javítás, kalibrálás és hitelesítés történik.