OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk

Professzionális, otthoni egészségvédelem

Webáruházunk a legkorszerűbb, élenjáró nemzetközi és hazai diagnosztikai és egészségmegőrző, egészségvédelmi eszközök, berendezések, valamint eljárások forgalmazására szakosodott.

Cégünk egészségügyi szolgáltatás végzésére jogosít, minősített működési engedéllyel rendelkezik.

Cégfilozófiánk

Az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése és kezelése nem csak az egyén, hanem a társadalom számára is fontos. Ezért egyre nagyobb hangsúly helyeződik a prevencióra, illetve ezzel összefüggésben az egyén egészségügyi állapotának folyamatos monitorozására és megőrzésére. A lakosság egészségi állapotának romlása, egyes betegségek előfordulásának ugrásszerű emelkedése megnöveli az igényt a korszerű, minőségbiztosított szervizháttérrel rendelkező, megbízható orvostechnikai műszerek, egészségvédelmi eszközök iránt. Társaságunk arra törekszik, hogy a legkorszerűbb, élenjáró nemzetközi és hazai diagnosztikai és egészségmegőrző berendezések, valamint eljárások beépüljenek cégünk tevékenységébe, termékpalettájába.

 

A cég központjában mintaterem, vevőszolgálat és minőségbiztosított szerviz működik, ahol az EU orvostechnikai készülékekre vonatkozó szabvány szerinti készülék javítás, kalibrálás és hitelesítés történik.

                    - Engedély melléklete