OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog

ÉLVEZZE A NAPFÉNYT, KERÜLJE EL A LEÉGÉST SEBAMEDDEL!

2017.06.06 12:50

 

A napfénnyel bőrünk D vitamint szív magába és pozitívan reagál az UV sugárzásra; a bőr szarurétegének megvastagodásával és a melanin feldolgozás megnövekedésével, ami megerősíti a bőr külső hatásokkal szembeni védekező képességét. A túlzásba vitt napozás hatására az erőteljes UV sugarak helyrehozhatatlan károkat okozhatnak a DNA antitestekben, a sejteken belüli lipidekben és proteinekben, emiatt napégés, napfény allergia és bőrrák is kialakulhat. A bőrünk magába szívja az UVA (nagy hullámhosszú ultraviola sugárzás) és UVB sugarakat (rövid hullámhosszú ultraviola sugárzás) és itt kerülnek képbe a Sebamed napfényszűrő készítményei. Ezek a vízálló napvédő szerek a lehető legjobb védelmet biztosítják bőre számára, hogy élvezhesse a legnagyobb energiaforrásunk a nap és a vonzó barna bőr örömeit.



A Sebamed napvédő termékei a lehető legmodernebb nap elleni szűrővédelmet biztosítják, miközben hidratálják és regenerálják az érzékeny bőrt.

 

A gyermekek bőre az első pár évben szerkezetileg és működésileg is eltér a felnőttekétől. A felső sejtréteg sokkal lazább, emiatt sérülékenyebb, illetve jobban ki van téve – a bőr mélyebb rétegeiből való – vízvesztésnek. Vagyis a gyermekek bőre sokkal könnyebben kiszárad és irritálódik. Emellett a bőr hidrolipid film rétege is vékonyabb, mint a felnőtteké. A faggyúmirigyek kisebb aktivitására vezethető vissza, mivel azok csak serdülőkorban aktiválódnak teljesen. A gyermekek bőre lazább szerkezete miatt sokkal jobban ki van téve az UV sugárzás okozta veszélyeknek, így a rövid és hosszú távú káros hatások kockázata jóval magasabb, mint a felnőtteknél. Ezért fejlesztette ki a Sebamed a baba napvédő termékeit, melyek a legkorszerűbb nap elleni védelmet nyújtják gyermeke számára.

 

Tekintse meg webáruházunkban kiváló Sebamed napvédő termékeinket!