Napi tippünk!

A gyönyörű bőr eléréséhez elengedhetetlen a természetes pH 5.5 érték biztosítása. Bizonyítást nyert, hogy lúgos bőr esetén, (ahol a pH-egyensúly túl magas), korábban megjelentek a finom ráncok és a szarkalábak, mint savas bőr esetén (ahol a pH érték egyensúlyban van). Ezért különösen fontos, hogy olyan bőrápoló termékeket használjunk, ahol az pH 5.5 érték garantált.

Tudjon meg többet!

Érzékeny, száraz, ekcémás a bőre?

Itt a megoldás – Sebamed pH 5.5 felnőtt termékcsalád!

Minden, ami az érzékeny bőrnek jár!

 

A Sebamed pH 5.5 bőrápoló termékcsalád:

- pH 5.5 értéke stabilizálja a bőr védő-savköpenyét

- 100%-ban szappan-, lúg- és irritációmentes
- ekcéma és atópiás dermatitis esetén különösen ajánlott
- nyugtató hatása tesztekkel igazolt

Iratkozzon fel hírlevelünkre

OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Blog
2020.01.03 18:00

Vérnyomásmérés: felkaron, vagy csuklón?

A vérnyomásmérők piacán ma a felkaros, illetve a csuklós modellek a legelterjedtebbek. De vajon melyiket mikor érdemes használni?

VÉRNYOMÁSMÉRÉS: FELKARON, VAGY CSUKLÓN?

Gyakran feltevődik a kérdés, hogy a vérnyomást felkaron vagy csuklón érdemes-e mérni. Fontos leszögezni, hogy a felkaron történő vérnyomásmérés számít az orvosi gyakorlatban is elfogadott módszernek. Minél közelebb van a vérnyomásmérésre használt artéria a szívhez, annál pontosabb eredményeket kapunk, tehát a felkaros vérnyomásmérők ilyen esetben természetesen előnyösebbek a csuklós mérőeszközökkel szemben.

HOGYAN HASZNÁLJUK A FELKAROS KÉSZÜLÉKEKET?

Első alkalommal mindkét karon meg kell mérni a vérnyomást, ezt követően azon a karon kell ellenőrizni, ahol a magasabbik értéket mértük. Időnként ismételni kell a kétoldali mérést is. Abban az esetben, ha a két kar közötti vérnyomás nagymértékben különbözik, ajánlott azonnal konzultálni a kezelőorvossal, mivel ez súlyos keringési problémákat jelezhet. Webáruházunkban csúcskategóriás, felkaros okos-vérnyomásmérőeszközöket talál.

MIKOR HASZNÁLJUNK CSUKLÓS MÉRŐKÉSZÜLÉKET?

Abban az esetben hasznosak a csukló vérnyomásmérők, ha felkar olyan vastag, hogy a mandzsetta nem éri körbe és a felkaron való mérés nem lehetséges. Ilyenkor a csuklón történő mérés az egyetlen kivitelezhető módszer.

Webáruház készítés