OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog

Inhalátorok használatának előnyei

2020.03.18 13:30

Használja inhalátorunkat, erősítse immunrendszerét a kórokozók és vírusok ellen! A mostani időszakban jelentősen megnő a légúti megbetegedések száma. Ilyenkor rendkívül hatékony kiegészítő terápiát nyújthat az inhalátorok által képzett aeroszol belélegzés, legyen szó gyógyszer- vagy akár sóoldatról. Hatékonyan kezeli, illetve enyhíti a különböző légúti megbetegedéseket mint például az orrdugulást, orrfolyást, erős köhögést, allergiát vagy egyéb légzési problémákat, ezáltal kímélve az immunrendszert. A továbbiakban az inhalátor használat előnyeit mutatjuk be.

INHALÁTOROK ELŐNYEI

1. Célzott kezelés

Az inhalátorok legfontosabb pozitív tulajdonsága, hogy közvetlenül oda juttatja a hatóanyagot, ahol arra szükség van: a légutakba, csökkentve ezzel az orrdugulást és könnyítve a légzést. Ezzel szemben a szájon át szedhető gyógyszerek az emésztőrendszeren és a véráramon keresztül a szervezet minden részébe eljutnak, oda is, ahol nem fejtik ki hatásukat.

2. Hatékonyság

A fenti pontból következik, hogy az inhalátoros kezelés sokkal gyorsabban fejti ki hatását a célzott bejuttatásnak köszönhetően. Rendkívül hatékony a gyógyszerporlasztás és rövid idő alatt történik a gyógyszerbejuttatás, sokkal kevesebb mellékhatás lép fel, mint a szájon át alkalmazott kezelések esetén. Továbbá hosszabb ideig fejti ki gyógyító hatását.

3. Könnyebb használat

Inhalátorok esetén nem szükséges a beteg szoros együttműködése, így ez a módszer kisbabáknál is hatékonyan alkalmazható.

4. Kevesebb lerakódás

Az aeroszol formájú hatóanyagnak csak igen kis része rakódik le a szájban, azaz lejut az alsó légutakba, amelyeknek a kezelésére szolgál.

Láthatjuk, hogy inhalátorokkal sokkal hatékonyabban kezelhető az asztma, a hörghurut, az allergiák és más légzőszervi betegségek. Ezúton is ajánljuk figyelmébe kompresszoros és ultrahangos inhalátoraink széles választékát.