OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog

A légtisztítók használata, előnyei

2020.05.21 17:15

Otthonunk tisztaságához nemcsak a nappali kiporszívózása, vagy fürdőszoba kisikálása járul hozzá. A belélegzett levegő tisztasága legalább annyira fontos, jelentősen kihat életminőségünkre. Erre a problémára nyújtanak megoldást a légtisztítók, a továbbiakban ezen készülékeket mutatjuk be.

A légtisztítók működésének elve, hogy a készülék a porszívóhoz hasonlóan, ám annál jóval csendesebben magába szívja a körülötte lévő levegőt, valamilyen szűrőrendszerrel megszűri azt a pollentől, baktériumoktól és más káros anyagoktól, majd a megtisztított levegőt vissza pumpálja a légtérbe.

TÍPUSAI

HEPA filteres légtisztítók: működésében ez hasonlít leginkább a porszívóhoz, a beáramló levegőt egy HEPA filter szűri meg a portól, pollentől, baktériumoktól vagy akár a penészgomba spóráitól is.

Aktív szénszűrős készülékek: az előbb említett HEPA szűrő kiegészítéseként használják, további előnye, hogy megszűri a szerves anyagokat, szagokat, a füstöt és a gáz halmazállapotú méreganyagokat is.

Ionos légtisztítók: az ionizátorok negatív anionokat állítanak elő, melyek megkötik a pozitív kationokat, pl. az allergéneket, vírusokat, baktériumokat.

ELŐNYÖK

  • Kevesebb házimunka: légtisztító használatával jóval ritkábban kell porszívóznia, vagy port törölgetnie.
  • Egyszerű, természetes megoldás allergia ellen
  • Télen, a szmogriadó idején sem kell otthoni levegője tisztaságáért aggódnia.

Webáruházunkban légtisztító és levegőpárásító berendezések széles kínálatával várjuk! Szűrőbetét nélküli, bioabszorberes folyadékkal való működésüknek köszönhetően a Venta légtisztító és levegőpárásító készülékek a világon egyedülálló technológiát kínálnak a por-, pollen-, dohányfüst- és baktériummentes, tiszta levegőért.