Napi tippünk!

A gyönyörű bőr eléréséhez elengedhetetlen a természetes pH 5.5 érték biztosítása. Bizonyítást nyert, hogy lúgos bőr esetén, (ahol a pH-egyensúly túl magas), korábban megjelentek a finom ráncok és a szarkalábak, mint savas bőr esetén (ahol a pH érték egyensúlyban van). Ezért különösen fontos, hogy olyan bőrápoló termékeket használjunk, ahol az pH 5.5 érték garantált.

Tudjon meg többet!

Érzékeny, száraz, ekcémás a bőre?

Itt a megoldás – Sebamed pH 5.5 felnőtt termékcsalád!

Minden, ami az érzékeny bőrnek jár!

 

A Sebamed pH 5.5 bőrápoló termékcsalád:

- pH 5.5 értéke stabilizálja a bőr védő-savköpenyét

- 100%-ban szappan-, lúg- és irritációmentes
- ekcéma és atópiás dermatitis esetén különösen ajánlott
- nyugtató hatása tesztekkel igazolt

Iratkozzon fel hírlevelünkre

OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Blog
2020.05.21 17:15

A légtisztítók használata, előnyei

Otthonunk tisztaságához nemcsak a nappali kiporszívózása, vagy fürdőszoba kisikálása járul hozzá. A belélegzett levegő tisztasága legalább annyira fontos, jelentősen kihat életminőségünkre. Erre a problémára nyújtanak megoldást a légtisztítók, a továbbiakban ezen készülékeket mutatjuk be.

A légtisztítók működésének elve, hogy a készülék a porszívóhoz hasonlóan, ám annál jóval csendesebben magába szívja a körülötte lévő levegőt, valamilyen szűrőrendszerrel megszűri azt a pollentől, baktériumoktól és más káros anyagoktól, majd a megtisztított levegőt vissza pumpálja a légtérbe.

TÍPUSAI

HEPA filteres légtisztítók: működésében ez hasonlít leginkább a porszívóhoz, a beáramló levegőt egy HEPA filter szűri meg a portól, pollentől, baktériumoktól vagy akár a penészgomba spóráitól is.

Aktív szénszűrős készülékek: az előbb említett HEPA szűrő kiegészítéseként használják, további előnye, hogy megszűri a szerves anyagokat, szagokat, a füstöt és a gáz halmazállapotú méreganyagokat is.

Ionos légtisztítók: az ionizátorok negatív anionokat állítanak elő, melyek megkötik a pozitív kationokat, pl. az allergéneket, vírusokat, baktériumokat.

ELŐNYÖK

  • Kevesebb házimunka: légtisztító használatával jóval ritkábban kell porszívóznia, vagy port törölgetnie.
  • Egyszerű, természetes megoldás allergia ellen
  • Télen, a szmogriadó idején sem kell otthoni levegője tisztaságáért aggódnia.

Webáruházunkban légtisztító és levegőpárásító berendezések széles kínálatával várjuk! Szűrőbetét nélküli, bioabszorberes folyadékkal való működésüknek köszönhetően a Venta légtisztító és levegőpárásító készülékek a világon egyedülálló technológiát kínálnak a por-, pollen-, dohányfüst- és baktériummentes, tiszta levegőért.

Webáruház készítés