OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Medistance Bővített szolgáltatási díj

Medistance Bővített szolgáltatási díj
Medistance Bővített szolgáltatási díj

A Medistance® Bővített szolgáltatás segítségével Ön folyamatosan felügyelheti szerettei vérnyomását vagy vércukor, koleszterin, triglicerid értékeit. Az adatok továbbítására a Medistance® adatátviteli egysége GSM alapú mobil adatátvitelt használ, így az ország bármely pontjából*, ahol mobil hálózat elérhető, a Medistance® használható, akár még ott is, ahol a hagyományos vezetékes telefon és internet kapcsolat nem megoldható.

Bővebben
Nem elérhető :
A termék jelenleg nem elérhető, kérjük látogasson vissza később!
EP kártya :
EP kártyára is vásárolható!
Figyelem :
A feltüntetett ár csak online megrendelés esetén érvényes!
További adatok
4 400 Ft
Részletek

A gondozási szolgáltatás a mérésekre a hazai piacon már több évtizede piacvezető készülékeket, pl. OMRON vérnyomásmérőit és Multicare vércukorszintmérő eszközeit használja. Ezekhez kapcsolódik a Medistance® mobil adattovábbító eszköze, amely segítségével az adatok a mérést követően másodperceken belül elérhetővé válnak a családtagok, gondozók, orvosok, gyógyszerészek számára. A mért és összegyűjtött adatok webes felületen tekinthetők meg. Ezen webes felülethez csak azok férhetnek hozzá, akik számára a páciens jogosultságot ad.

 

Mobil távközlési szolgáltató által biztosított mobil adatátvitel két készülékhez az alábbiak közül:

  • vérnyomás- és vércukormérő készülék
  • vérnyomásmérő és 3 az 1-ben, vércukor, koleszterin, trigliceridmérő készülékhez

 

Jellemzők:
- Mobil távközlési szolgáltató által biztosított mobil adatátviteli megoldás: Két mérőkészülékhez (vérnyomás, vércukor vagy vércukor, koleszterin, trigliceridmérő készülékhez)
- Központi adattárolás védett adattároló szervereken
- Interneten elérhető Weboldal az Előfizetői beállítások és mért egészségügyi adatok kezeléséhez
- Részletes használati utasítás és felhasználást segítő általános orvosi leírások, javaslatok
- Terméktámogatás

 

* A szolgáltatás hibátlan működéséhez szükséges, hogy a Mobil adatátviteli készülék GPRS kapcsolatot tudjon használni az ÁSZF-ben felsorolt mobilhálózatok valamelyikén.
A szolgáltatás aktiválásakor a biztonságos, folyamatos üzemmód tartásához minimum három havi díj kerül számlázásra. További információkért kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!


Adatok
Gyártó
Medistance
Cikkszám
UAD200-szolg-2
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!