OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

EKG csomagok

 

A Medistance® intelligens egészséggondozási szolgáltatás EKG csomagjai az alábbi csomagkombinációkban állnak a rendelkezésére. Válassza ki az Önnek megfelelő csomagkombinációt!

 

Tovább

 

EKG mérés egycsatornás mobil eszközzel

Felhasználóbarát állapotfelmérő és monitorozó készülék, bármikor azonnal felhelyezhető a hirtelen jelentkező kardiológiai események manuális rögzítéséhez, otthoni és professzionális felhasználó számára is használható. Segítséget nyújt a szívkórtani események meghatározásában.

Csupán szívdobogás mérése helyett a készülék 30 másodperc alatt teljes képet alkot a szívritmusról. A készülék kimutatja az extra szisztolét, korai szívkamrai összehúzódást, korai szupraventrikuláris (pitvari) összehúzódást és ST szakasz eltérést. A nagy kapacitású SD memória kártyának köszönhetően elegendő helyet biztosít egy hosszú távú megfigyelésre.

A HeartScan EKG készüléket a beteg kizárólag a szakorvossal tartott konzultációt követően használhatja. 

 

Tovább