Napi tippünk!

A gyönyörű bőr eléréséhez elengedhetetlen a természetes pH 5.5 érték biztosítása. Bizonyítást nyert, hogy lúgos bőr esetén, (ahol a pH-egyensúly túl magas), korábban megjelentek a finom ráncok és a szarkalábak, mint savas bőr esetén (ahol a pH érték egyensúlyban van). Ezért különösen fontos, hogy olyan bőrápoló termékeket használjunk, ahol az pH 5.5 érték garantált.

Tudjon meg többet!

Érzékeny, száraz, ekcémás a bőre?

Itt a megoldás – Sebamed pH 5.5 felnőtt termékcsalád!

Minden, ami az érzékeny bőrnek jár!

 

A Sebamed pH 5.5 bőrápoló termékcsalád:

- pH 5.5 értéke stabilizálja a bőr védő-savköpenyét

- 100%-ban szappan-, lúg- és irritációmentes
- ekcéma és atópiás dermatitis esetén különösen ajánlott
- nyugtató hatása tesztekkel igazolt

Iratkozzon fel hírlevelünkre

OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás

EKG csomagok


 

A Medistance® intelligens egészséggondozási szolgáltatás EKG csomagjai az alábbi csomagkombinációkban állnak a rendelkezésére. Válassza ki az Önnek megfelelő csomagkombinációt!

 


Sorrend:


 

EKG mérés egycsatornás mobil eszközzel

Felhasználóbarát állapotfelmérő és monitorozó készülék, bármikor azonnal felhelyezhető a hirtelen jelentkező kardiológiai események manuális rögzítéséhez, otthoni és professzionális felhasználó számára is használható. Segítséget nyújt a szívkórtani események meghatározásában.

Csupán szívdobogás mérése helyett a készülék 30 másodperc alatt teljes képet alkot a szívritmusról. A készülék kimutatja az extra szisztolét, korai szívkamrai összehúzódást, korai szupraventrikuláris (pitvari) összehúzódást és ST szakasz eltérést. A nagy kapacitású SD memória kártyának köszönhetően elegendő helyet biztosít egy hosszú távú megfigyelésre.

A HeartScan EKG készüléket a beteg kizárólag a szakorvossal tartott konzultációt követően használhatja. 

 


Webáruház készítés