OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog

OMRON EVOLV – A vérnyomásmérés forradalmi újítása

2018.06.18 11:29

 

Tegye a vérnyomásmérést napja természetes részévé.

Az OMRON EVOLV egyszerűen használható és bárhova magával viheti. Nyomon követheti vérnyomását otthonában, munkahelyén vagy akár utazás közben is.

 

 

 

Az OMRON EVOLV egy kompakt felkaros vérnyomásmérő, mely egyesíti a vérnyomásmérő készüléket és mandzsettát. Csövek, vezetékek és külön mandzsetta nélkül, kényelmesen mérheti vele vérnyomását bárhol, bármikor.

Stílusos kialakítása és modern megjelenése lehetővé teszi, hogy akár irodájában, akár utazás közben is szinte észrevétlenül ellenőrizze egészségi állapotát.

Használata rendkívül egyszerű. Csak felhelyezi a karjára, megnyomja a Start gombot és néhány másodperc múlva megkapja a mindig pontos és megbízható eredményt, melyet okostelefonjával is szinkronizálhat.

MITŐL EGYEDÜLÁLLÓ AZ EVOLV?

Nincs több kényelmetlenség: Az Intellisense technológiával a mandzsettafelfújás automatikus és személyre szabott, így egyben fájdalommentes is.

Megbízhatóság: Az okos mandzsetta bármely helyzetben pontos, megbízható eredményt ad.

Klinikai validált: Az EVOLV-ot szigorú teszteknek vetették alá és várandós, preeclampsiás nőknek is ajánlott.

Hozzáférhetőség: Az OMRON connect alkalmazás segítségével egészségügyi adatai bármikor elérhetőek okostelefonján. Az applikáció segít az adatok értelmezésében, valamint nyomon követheti a tendenciákat és figyelemmel kísérheti a fejlődését.

Mozgásérzékelés: A mozgás befolyásolhatja a mérést. Az EVOLV kijelzi, ha testmozgást érzékel.

Több mint vérnyomásmérés: Az EVOLV észleli a szabálytalan szívveréseket, így nem csupán a vérnyomását méri –segíti jobban megérteni szervezetét is.

HOGYAN JÖTT LÉTRE?

„Több mint fél évszázada úttörők vagyunk a vérnyomásmérésben. Minden termékfejlesztés megkönnyíti ügyfeleink számára, hogy átvegyék az irányítást egészségügyi állapotuk felett.

Először otthonába hoztuk a vérnyomásmérő készülékeket, és most az EVOLV olyan szabadságot ad, hogy akkor mérheti és követheti vérnyomását, amikor Önnek megfelel.

10 év koncepciófinomítás és 3 év fejlesztés után az EVOLV újradefiniálta a vérnyomásmérés élményét. Csövek és vezetékek nélkül, 360 fokos technológiával – ez a kényelem és a pontosság forradalma.

Minden erőfeszítést megtettünk az EVOLV erőfeszítés-mentessé tételére. A motort kompakttá alakítottuk – annélkül, hogy a zajosabbá vált volna. Új szoftvert fejlesztettünk ki a kalibrációs idő csökkentésére. Mindamellett 10 évet töltöttünk annak biztosításáért, hogy az EVOLV pontos illetve a felkarra felhelyezve bármilyen pozícióban kényelmes legyen.”

Az OMRON EVOLV FELKAROS VÉRNYOMÁSMÉRŐ FŐBB JELLEMZŐI:

  • Egyedi, stílusos és modern kialakítás
  • Kompakt, hordozható készülék (a készülék és a mandzsetta egybe van építve)
  • Okos mandzsetta (22-42cm karkerületre)
  • Bluetooth kapcsolódás iOS és Android készülékekhez
  • Integrált HD, OLED kijelző
  • Belső memória: 100 mérés
  • 3 év garancia

További információk >>