OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog

Hamarosan érkezik az új OMRON Complete!

2023.01.09 09:00
Hamarosan érkezik az új OMRON Complete!

A klinikailag validált OMRON Complete egy 2 az 1-ben intelligens otthoni vérnyomásmérő és EKG, amely egyszerű, azonnali és pontos eredményeket biztosít.

Végezzen kétféle mérést mérést egy menetben, egyszerűen! Gondtalan szívmonitorozás otthonról!

Gyors vizsgálat amely egyszerre ismer fel számos szívbetegséget, beleértve: szívritmuszavarokat, például AFib, tachycardia, bradycardia és magas vérnyomás.

Világos és könnyen érthető eredményeket kaphat az OMRON connect applikációval - egy ingyenes alkalmazás, amely zökkenőmentesen tárolja az eredményeket, és biztonságosan megoszthatja azokat orvosával.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azonnali és világos EKG eredmény, AFib, tachycardia vagy bradycardia felismeréssel.

 

 

 

 

 

 

 

Vérnyomásmérés értékek és pulzus kijelzése telefonján

 

 

 

 

 

 

 

 

Zökkenőmentes szinkronizáció azz OMRON connect alkalmazással, amellyel egyszerűen nyomon követheti egészségügyi értékeit, és könnyen megoszthatja orvosával.

 

Minden negyedik középkorú felnőttnél pitvarfibrilláció (AFib) alakul ki, amely egy gyakori szívbetegség. Ha nem észlelik időben, stroke-hoz vezethet.

 

Az AFib, stroke- és szívelégtelenség kockázatával jár, ezért fontos a korai felismerése és a kezelés megkezdése

 

 

Jellemzők és figyelmeztetések

Az AFib a  stroke- és szívelégtelenség kockázatával jár, ezért fontos a korai felismerése és a kezelés mielőbbi megkezdése.

Sajnos az AFib nem mutathat tüneteket, és előfordulhat, hogy nincs jelen az orvoslátogatások során, mert az előfordulása nem folyamatos, ami azt jelenti, hogy gyakran diagnosztizálatlan marad.

Tekintettel arra, hogy az AFib szövődményei mennyire súlyosak, fontos, hogy azok, akik veszélyeztetettek lehetnek, rendszeresen rögzítsék az elektrokardiogram (EKG) méréseit, a jelenlegi orvosi irányelvek szerint.

Az OMRON Complete NEM alkalmas semmilyen szívbetegség diagnosztizálására egészségügyi szakember nélkül. Használat előtt konzultáljon egészségügyi szakemberrel.

 

Előrendelést adna le?
Kérjük jelezze igényét a vevoszolgalat@promecom.hu e-mailcímen!