OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog

Egy eszköz az éjszakai magas vérnyomás észlelésére? Igen!

2023.01.20 12:00
Egy eszköz az éjszakai magas vérnyomás észlelésére? Igen!

Tudja, mi történik a vérnyomással alvás közben?

Normális esetben a vérnyomás éjszaka alacsonyabb, mint nappal. Ha azonban nem csökken vagy ha még magasabbra emelkedik, akkor ezt az állapotot éjszakai magas vérnyomásnak nevezik.

A NightView egy teljesen csendes módszer a nappali és az éjszakai vérnyomás automatikus mérésére, miközben Ön mélyen alszik.

 

 

 

A NightView az első otthoni csuklómonitor, amelyet éjszakai vérnyomás mérésére terveztek. Még a szabályozott nappali vérnyomás mellett is minden negyedik embernek van egy éjszakai magas vérnyomásnak nevezett állapota.

A NightView segítségével:

  • Teljes képet kaphat vérnyomásáról - éjszaka és nappal
  • Nyomon követheti a mérési értékeket és megoszthatja orvosával az adatokat a kezelési tervek javítása érdekében!

 

Automatikus és pontos

A különböző életmódokhoz és alvási szokásokhoz fejlesztve a NightView automatikusan méri a vérnyomást. Ezenkívül a NightView klinikailag validálva van a különböző pozíciók pontosságára, még akkor is, ha alvás közben a csuklón elforog, elmozdul.

 

Kényelmes és csendes

A NightView innovatív csuklópántos kialakítással rendelkezik a kényelem és a könnyű használat érdekében, valamint süllyesztett gombokkal, hogy elkerülje a véletlen érintkezést alvás közben. A készülék teljesen csendes szivattyúzással rendelkezik a minimális alvászavarok érdekében, és enyhe felfújással és kevesebb tömörítési idővel méri.

 

Nyomon követi a megosztható adatokat

A NightView követi és szinkronizálja a vérnyomás adatait az OMRON connect alkalmazással, amely kompatibilis az iOS 10 és újabb verzióival, valamint az Android OS 7 és újabb verziókkal. Az intuitív kezelőfelülete gyors áttekintést nyújt a vérnyomásmintákról. Könnyen megoszthatja mért értékeit orvosával.