OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog

Mitől „okos” egy személymérleg?

2023.01.23 12:00
Mitől „okos” egy személymérleg?

Az OMRON HN300T készülékével még egyszerűbbé válik a megbízható és pontos testsúlymérések időbeli követése.
A magas vérnyomás kockázata a testsúly és az életkor függvényében nő, az egészséges testsúly fenntartásával kézben tarthatja vérnyomását is.

Az OMRON HN300T készülékével csak lépjen rá, és a készülék gyorsan és pontosan méri a testsúlyát.
Az eredményeket ezután automatikusan eltárolja az OMRON connect alkalmazás. Ha OMRON vérnyomásmérővel együtt használja, az összefüggéseket könnyen követheti az alkalmazásban.

 

 

 

 

 

    „STEP ON” technológia – automatikus bekapcsolás rálépéskor

    A pontos méréshez csak egy másodperc szükséges. Egyszerűen koppintson talpával a felületre, és kezdje el a súlymérést.

     

    Könnyen olvasható kijelző

    A mérési eredmények szinkronizálása után (OMRON connect) a telefon alkalmazása eltárolja az adatokat így könnyen nyomon követhetjük a változásokat. Az alkalmazás használata segítségével egyéb eredmények is leolvashatóak.

    A testsúly és több más érték együttes áttekintése

    Az OMRON connect alkalmazás lehetővé teszi, hogy kombinálja a HN300T2 által mért testsúlyadatokat más OMRON-eszközök mérési eredményeivel, pl. a vérnyomásmérőével.


    Súly és vérnyomás együttes követése

    Legtöbb esetben a súlytöbblet jelentősen befolyásolja a vérnyomást, ezért a testsúlycsökkenés elősegítheti a vérnyomás csökkenését is. E kettő folyamatos figyelésével és karbantartásával lecsökkentheti a stroke vagy szívinfarktus kockázatát is.