OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog

Az első OMRON csuklós vérnyomásmérő, ami ugyanolyan pontos mint felkaros társai

2019.02.11 13:44

 

Megérkezett az OMRON legújabb csuklós vérnyomásmérője, az első olyan csuklón használható készülék, mely ugyanolyan pontos és megbízható eredményeket biztosít, mint felkaros társai.

A túlsúly egyre nagyobb méretű probléma világszinten. A kutatások szerint 2025-re a népesség több mint 50%-a túlsúllyal fog küzdeni és nagy részüknél ez magasvérnyomással is együtt fog járni. A magasvérnyomás-betegség évente több mint 10 millió ember halálát okozza, így ez az egyik legfőbb kockázati tényező. Ennek leggyakoribb oka pedig a nem megfelelő testsúly.

A túlsúlyos betegek számára korábban nagy probléma volt, hogy a korlátozott mandzsettaméret miatt nem tudtak felkaros vérnyomásmérő készüléket használni. A csuklós vérnyomásmérőknél viszont a kar helytelen pozíciója befolyásolhatja a mérés pontosságát.

Az új OMRON RS7 Intelli IT okos-vérnyomásmérő kiterjeszti a felkaros vérnyomásmérőkre jellemző pontos és megbízható mérést a csuklós vérnyomásmérőkre, hiszen az általános lakosságon kívül a túlysúlyos lakosságra szintén klinikailag validálták.

Az OMRON RS7 Intelli IT csuklós vérnyomásmérő kiemelkedő tulajdonságai:

  • Általános és túlsúlyos lakosság számára klinikai validált
  • LED-es helyzetérzékelő szenzort tartalmaz, mely villogással jelzi, ha a kar nem megfelelő pozícióban van
  • Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, így az OMRON connect alkalmazás révén a mérési adatok könnyedén szinkronizálhatóak egy okostelefonra (iOS, Android eszközökre)
  • Diszkrét működés - mérés közben szinte hangtalan
  • Vékony, könnyű, modern design

Az OMRON RS7 Intelli IT további jellemzői:

  • Vérnyomásszint, szabálytalan szívritmus, mérés közbeni túlzott mozgás kijelzése
  • Átlagoló funkció
  • 2 felhasználós memória: 100 mérés / felhasználó

Ugrás a termék oldalára >>