Napi tippünk!

A gyönyörű bőr eléréséhez elengedhetetlen a természetes pH 5.5 érték biztosítása. Bizonyítást nyert, hogy lúgos bőr esetén, (ahol a pH-egyensúly túl magas), korábban megjelentek a finom ráncok és a szarkalábak, mint savas bőr esetén (ahol a pH érték egyensúlyban van). Ezért különösen fontos, hogy olyan bőrápoló termékeket használjunk, ahol az pH 5.5 érték garantált.

Tudjon meg többet!

Érzékeny, száraz, ekcémás a bőre?

Itt a megoldás – Sebamed pH 5.5 felnőtt termékcsalád!

Minden, ami az érzékeny bőrnek jár!

 

A Sebamed pH 5.5 bőrápoló termékcsalád:

- pH 5.5 értéke stabilizálja a bőr védő-savköpenyét

- 100%-ban szappan-, lúg- és irritációmentes
- ekcéma és atópiás dermatitis esetén különösen ajánlott
- nyugtató hatása tesztekkel igazolt

Iratkozzon fel hírlevelünkre

OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Blog
2017.09.22 13:54

MELYIK VÉRNYOMÁSMÉRŐ MANDZSETTÁT VÁLASSZAM?

A felkaros vérnyomásmérők alaptartozéka a mandzsetta, ezt helyezzük fel a karunkra és pumpáljuk fel a mérés megkezdésekor. Kevesen tudják, hogy különböző méretekben kaphatók. Gyerekek és vékony karúak számára érdemes kisebb, vastagabb karúak számára nagyobb méretet választani.

Az alábbi összefoglalóval segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő mandzsettát.

Az „okos” mandzsetta rendkívül egyszerű és kényelmes használatot biztosít a hagyományos mandzsettákkal szemben.

Az emberek általában azt gondolják, hogy a mandzsettát könnyű felhelyezni. Mégis 3 ember közül 1 mérése pontatlan. Az OMRON kutatásai kimutatták, hogy a helytelenül feltett mandzsettából eredő pontatlanság az otthoni vérnyomásmérés legnagyobb hibaforrása. Továbbfejlesztett „okos” mandzsettánk pontos eredményeket garantál, bármilyen helyzetben kerül a mandzsettacső a felkarra.

Az Intellisense technológia biztosítja, hogy a mandzsettafelfújás automatikusan ellenőrzött legyen. A készülék nem pumpálja túl a mandzsettát, így a mérés nem jár fájdalommal. Az „okos” mandzsetta kompatibilis az OMRON M2, M3, M3 Comfort, M6 Comfort és OMRON M7 Intelli IT Intellisense felkaros vérnyomásmérőkkel, 22-42cm karkerülethez használható.

 

Az OMRON két méretfunkciós mandzsetta 22-42 cm közötti karkerületre készült, így használható normál és vastagabb felkaron is. Ez olyankor praktikus, ha a családban több ember is használja a vérnyomásmérő készüléket. Puha falú kialakítás jellemzi és 1 éves garancia jár hozzá. A két méretfunkciós mandzsetta a következő vérnyomásmérő készülékekkel kompatibilis: OMRON M2, M3, M3 Comfort, M6 Comfort és OMRON M7 Intelli IT Intellisense felkaros vérnyomásmérőkkel.

 

Az OMRON közepes méretű mandzsetta 22-32 cm karkerülethez készült és az alábbi vérnyomásmérő készülékekkel kompatibilis: OMRON M2, M3, M3 Comfort, M6 Comfort, OMRON M7 Intelli IT Intellisense felkaros vérnyomásmérőkkel.

 

Gyerekek vagy vékony karúak számára az OMRON Gyermek mandzsetta ajánlott, mely 17-22 cm karkerületre készült. A mandzsetta a következő vérnyomásmérő készülékekkel kompatibilis: OMRON M2, M3, M3 Comfort, M6 Comfort és OMRON M7 Intelli IT Intellisense felkaros vérnyomásmérőkkel.

Webáruház készítés