Napi tippünk!

A gyönyörű bőr eléréséhez elengedhetetlen a természetes pH 5.5 érték biztosítása. Bizonyítást nyert, hogy lúgos bőr esetén, (ahol a pH-egyensúly túl magas), korábban megjelentek a finom ráncok és a szarkalábak, mint savas bőr esetén (ahol a pH érték egyensúlyban van). Ezért különösen fontos, hogy olyan bőrápoló termékeket használjunk, ahol az pH 5.5 érték garantált.

Tudjon meg többet!

Érzékeny, száraz, ekcémás a bőre?

Itt a megoldás – Sebamed pH 5.5 felnőtt termékcsalád!

Minden, ami az érzékeny bőrnek jár!

 

A Sebamed pH 5.5 bőrápoló termékcsalád:

- pH 5.5 értéke stabilizálja a bőr védő-savköpenyét

- 100%-ban szappan-, lúg- és irritációmentes
- ekcéma és atópiás dermatitis esetén különösen ajánlott
- nyugtató hatása tesztekkel igazolt

Iratkozzon fel hírlevelünkre

OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás

Vérnyomásmérő csomagok


 

A Medistance® intelligens egészséggondozási szolgáltatás vérnyomásmérő csomagjai az alábbi csomagkombinációkban állnak a rendelkezésére. Válassza ki az Önnek megfelelő csomagkombinációt!

 


Sorrend:


Győződjön meg arról, hogy valóban helyesen méri meg vérnyomását!


3 ember közül 1 mérése pontatlan.* 
Az OMRON által végzett kutatások kimutatták, hogy a helytelenül feltett mandzsettából eredő pontatlanság az otthoni vérnyomásmérés legnagyobb hibaforrása.

 

A helyes vérnyomásmérés folyamata felkaron működő vérnyomás mérő készülékekkel:

  • A méréseket lehetőleg nyugodt körülmények között, normál magasságú asztalnál végezze. Alkarját nyitott tenyérrel felfelé fektesse az asztalra úgy, hogy könyöke is feküdjön az asztalon. Mérés közben karját lazítsa el, ne mozogjon, ne beszélgessen, háta kényelmesen legyen támasztva, lába ne legyen keresztbe.
  • Karját tegye szabaddá, vékony blúz, ing fennmaradhat, az a mérést nem zavarja, ügyeljen arra, hogy a feltűrt ingujj ne szorítsa el a felkart. Helyezze fel a mandzsettát úgy, hogy a mandzsetta és a kar közé beférjen egy ujja. A mandzsetta a bicepszére, a könyökhajlat fölé a szívvel egy magasságba kerüljön fel. Fektesse karját az asztalra, tenyérrel felfelé. A gumicső ne legyen megcsavarodva, a karja közepén helyezkedjen el.

Az OMRON „okos” mandzsettával a pontatlan mérések elkerülhetőek, hiszen kutatások** igazolják, hogy a felkaron elhelyezve minden helyzetben pontosan mér.

  • A testmozgás, sportolás, evés, ivás, kávé, dohányzás és alkoholfogyasztás befolyásolja a vérnyomást, ne mérjünk közvetlenül ezek után, ha a nyugalmi vérnyomásmérés a cél.
  • Indítsa el a mérést.
  • Egymás utáni méréseknél a mérések között 1-2 perc várakozási időt kell beiktatni ahhoz, hogy a vérerek visszaálljanak nyugalmi állapotukba.

* Perleberg Research UK & IT, 2014


Webáruház készítés