OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog

Négy évszak, egy megoldás

2018.09.10 14:17

Az évszakok változásával a gyermekek különböző légúti megbetegedésekben szenvedhetnek, amelyek megnehezítik a szabad légzést. Tavasszal és nyáron nagyon gyakori a szénanátha és az allergiás megbetegedés, amelyek orrfolyást, tüsszentést illetve szemviszketést eredményeznek. Ősszel és télen elkezdenek terjedni a vírusok, amelyek hatással vannak a légutakra, olyan tüneteket előidézve, mint az orrdugulás, orrfolyás, köhögés és torokfájás.

 

10 év alatti gyerekek évente legalább 3-8 alkalommal megfáznak, míg az asztma (a légútak krónikus gyulladása) a gyerekek harmadát, az allergiás nátha a gyermekek 40%-át érinti.

Miért fontos az orr tisztán tartása?

Az orrdugulás az elsőszámú ok a gyerekorvos felkeresésére, mivel kihatással van az alvás minőségére, ezáltal ingerlékenységet, fáradtságot és teljesítményromlást eredményezhet. Azon felül, hogy ez a legzavaróbb tünete a meghűlésnek vagy allergiának, az orrdugulás lehet a súlyosabb alsó-, felső légúti betegségek oka is.

A légutak az orrtól a tüdőig össze vannak kötve. Ennek következtében a fertőzések könnyedén el tudnak terjedni az egész légzőrendszerben. Emiatt az orr rendszeres öblítéssel való tisztán tartása segít megelőzni a nátha súlyosabb légúti megbetegedésekké alakulását, mint például a hörghurut. Emellett az orrdugulás csökkentésével segíti az allergiás tünetek enyhítését és javítja a légzést.

Az orr tisztán tartása:

  • Javítja a légzést
  • Segít az allergiás reakciók csökkentésében
  • Csökkenti a fertőzések kockázatát, az orrjárat szárazságát
  • Növeli a nazális gyógyszerek hatékonyságát

 

Az orrdugulás kezelése

Az orrdugulás kezelésére különböző módszereket alkalmaznak, köztük az orrcseppeket, orrspray-ket vagy a manuális orröblítést. Az orrcsep, orrspray használata 12 év alatti gyermekeknél nem ajánlott, a manuális orröblítés pedig elég körülményes tud lenni.

Négy évszak, egy megoldás

Az új OMRON C102 Total 2 az 1-ben orrzuhanyos inhalátorral könnyedén megelőzhető vagy kezelhető az orrdugulás, az erős köhögés, az allergiás reakció vagy más légzési probléma. Hatékonyan kezeli, illetve enyhíti a különböző légúti megbetegedéseket egész éven át.

Olyan alsó légúti megbetegedések esetén használhatjuk (4 év feletti gyermekek és felnőttek esetén), mint a hörghurut, hörgőcskegyulladás, asztma illetve olyan tüneteknél, mint a köhögés, torokfájás vagy légszomj.

A C102 nagyon népszerű az édesanyák körében a nemzetközi piacon. Gyorsan és hatékonyan kezeli a légúti problémákat, ráadásul nagyon egyszerűen összeszerelhető és használható.

 

Gyógyszerek nélkül az orrdugulás ellen

Az OMRON C102 inhalátor legnagyobb előnye, hogy a hozzájáró orrzuhany gyógyszermentes sóoldattal is használható, a kezelés pedig mindössze 30 másodpercig tart.

Az orrzuhany tisztítja az orrüreget és segít az olyan betegségek tüneteinek enyhítésében, mint a nátha, az allergiás nátha, orr- és arcüreggyulladás, középfül- vagy hörgőcskegyulladás.

Az orrzuhany nem csupán enyhíti a tüneteket, de használatával megelőzhetők a légúti betegségek és sok esetben csökkenthető az alkalmazott gyógyszerek, antibiotikumok mennyisége, illetve hatékonyabbá válik a gyógyszeres kezelés is.