OMRON Gyártói garancia

A webáruházunkban értékesített OMRON termékek magyarországi hivatalos disztribútori garanciával rendelkeznek. Nem hivatalos disztribútor által forgalmazott OMRON készülékek javítása, pontosságellenőrzése javítási díj ellenében történik.

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog

Fontos tájékoztatás

2024.01.10 12:15
Fontos tájékoztatás

Szeretnénk felhívni az Önök figyelmét, hogy az utóbbi időben néhány helyen felbukkantak olyan termékek, melyek az OMRON márkanevet használják, de sajnálatos módon hamisítványok. Fontos, hogy a hamisított termékek nem részei vállalatunk hivatalos termékportfóliójának.

Az eredeti OMRON termékek kizárólag hivatalos kiskereskedőinktől és online felületeinkről beszerezhetők. Azok a termékek, amelyek más forrásokból származnak és a mi nevünkkel vannak ellátva, valótlanok és nem felelnek meg minőségi elvárásainknak. (pl. non invazív vércukormérő, EKG-s okosóra)

Felhívjuk az Önök figyelmét, hogy a hamisított termékektől való távolmaradás érdekében mindig csak megbízható forrásokból vásároljanak. Amennyiben gyanúsnak találják a hirdetést vagy az oldalt (pl. magyartalan szövegeket találnak rajta, szokatlan az oldal URL címe… stb.) kérjük, jelentsék a bejegyzést a Facebook-on.

Köszönjük, hogy törődnek az OMRON márkával, és számíthatunk az Önök támogatására a hamisítások elleni küzdelemben.

 

Forrás: OMRON Magyarország